Over ons

Wie zijn wij?

Als psychologen geloven wij dat de zorg nét even anders mag worden ingericht. In tijden waarin aandacht voor zelfbewustzijn en acceptatie van psychische klachten groeit, zien we ook dat de vraag naar goede psychologische hulp toeneemt. Wachttijden van 6 tot 9 maanden zijn eerder regel dan uitzondering.

Om toename van psychische klachten te voorkomen is directe inzetbaarheid van deskundige psychologen een belangrijke voorwaarde. En daarom werken wij zonder wachttijden. Wij bieden persoonsgerichte psychologische trajecten op basis van onze opleidingsachtergrond en uitgebreide behandelervaring binnen de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Om de meest passende hulp te kunnen bieden blijven we onszelf verdiepen en ontwikkelen in ons vakgebied.

Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat een goede mentale gezondheid van een organisatie als geheel, niet enkel afhankelijk is van de gezondheid van haar individuele medewerkers. De vorming en bestendigheid van de organisatie vraagt om dezelfde bewuste aandacht, inzichten en veranderingen. Hierin begeleiden en adviseren we directie en management om op de juiste manier om te gaan met preventie en verzuim bij psychische klachten.

Team

Dionne Snuverink

Eigenaar/Psycholoog

Pleuni Marks

GZ-Psycholoog

Patrycja Koch

GZ-Psycholoog i.o.