Voor de werkgever

Exclusive Psychology ontzorgt!

Jaarlijks krijgt één op de vijf Nederlanders te maken met psychische klachten. Momenteel is psychosociale arbeidsbelasting, ofwel werkstress, de meest voorkomende beroepsziekte. Onderzoek toont aan dat 60% van het aantal ziekmeldingen een psychische oorzaak heeft. 

Wanneer uw werknemer als gevolg van psychische klachten minder goed functioneert of uitvalt, is het van belang om binnen korte termijn hulp in te zetten. Psychologische interventies bij verzuim laten zeer positieve effecten zien, onafhankelijk van de ernst van de klachten. Medewerkers keren gemiddeld eerder terug naar werk zonder dat dit het klachtenherstel belemmert. Een toename van self-efficacy en autonomie vormen belangrijke factoren in herstel. 

Exclusive Psychology zet in op preventie en herstel bij psychische klachten door vroegtijdig te signaleren en te zorgen voor gerichte behandeling. Onze deskundige psychologen hebben uitgebreide ervaring in de reguliere gezondheidszorg. Evidence-based behandelmethoden worden ingezet binnen effectieve, kortdurende trajecten. 

Onze belofte aan u als werkgever

Door de inzet van psychologische zorg bij ziekte en verzuim zal de mentale gezondheid van de werknemer worden bevorderd. Dit levert een belangrijke bijdrage aan wederzijds begrip en een goede werksfeer.

Geen wachttijd

Binnen tien werkdagen een uitgebreide intake.

Effectiviteit

Bewezen effectieve interventies door oplossingsgerichte en gespecialiseerde psychologen.

Duurzaamheid

Duurzame verandering vanuit een persoonsgerichte benadering.

Ondersteuning

Beschikbaarheid van een groot regionaal netwerk van deskundigen.

Wij zijn aangesloten bij

..de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie, en de Verening EMDR Nederland.