Voor de werknemer

Wij helpen je verder!

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen een grote impact hebben op onze geestelijke gezondheid. Ook de manier waarop we hiermee omgaan heeft invloed op onze stemming.
Als gevolg van psychische klachten kunnen er belemmeringen ontstaan in het functioneren, zowel binnen je persoonlijke als werksituatie. Zonder de juiste hulp kan dit leiden tot langdurig verzuim. Veelvoorkomende klachten hierbij zijn gevoelens van stress, somberheid of angst. 

De werkgever kan je aanmelden voor een behandeltraject. Na aanmelding nemen wij binnen twee werkdagen contact op voor het plannen van een intakegesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op onze vestiging. Indien gewenst kan de afspraak worden ingepland op de werklocatie.

Bij Exclusive Psychology hebben we aandacht voor je klachten en werken we doelgericht aan jouw herstel. Onze deskundige psychologen leggen middels verschillende behandelmethoden focus op inzichtgeving en verandering.

PERSOONLIJKE BENADERING

Ieder mens is uniek. Dat vraagt om persoonlijke aandacht en maatwerk. Tijdens een intakegesprek beslissen we samen hoe we kunnen toekomen aan jouw hulpvraag.

PARTICIPATIE


Wij geloven dat deelnemen aan de maatschappij een belangrijk onderdeel is van een goede mentale gezondheid. Dit betekent dat er tijdens de behandeling wordt gekeken op welke manier jij weer regie kan krijgen over je functioneren.

LAAGDREMPELIG

Een vertrouwensband met de behandelaar is van groot belang. Door onze open en toegankelijke benadering staan we naast je tijdens jouw proces in het behandeltraject.

GEEN WACHTTIJD

Snelle interventies voorkomen toename van psychische klachten. Wij zorgen ervoor dat je direct bij ons terecht kan wanneer je bij ons bent aangemeld door je werkgever.